Automate your Marketing
with Womplify




 
uMMisHeila's FotoPage
[img]http://srv.fotopages.com/2/19958566.jpg[/img]
By: uMMi sHeiLa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Apr-2009 04:05 Email | Share | | Bookmark
Cherry Blossom

 
 
 
View all 30 photos...


Saturday, 4-Apr-2009 03:22 Email | Share | | Bookmark
Spring Bowling Tournament

 
 
 
View all 20 photos...


Sunday, 1-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Abe & Apiq

 
 
 
View all 27 photos...


Sunday, 4-Jan-2009 07:03 Email | Share | | Bookmark
Baby Shower 4 Naimah

 
 
 
View all 21 photos...
Hari nie kita dijemput ke 'baby shower' 4 naimah kat umah dia dr kul 12.00 - 2.00 pm.. tp disebabkan ada hal kita pegi lambat sikit dan tiba kat sana kul 1.30 pm.. ramai kwn2 yg lain dijemput especially yg ada small kids n baby dan tak ketinggalan sorang lg mum-to-be..

Actually naimah dah 8 months pregnant dan due hujung bulan nie.. she's expecting a baby boy n this is her first child.. seronoknya naimah dan dah tak sabar nak tunggu kelahiran babynya.. semoga naimah selamat bersalin nanti...

Tuan rumah menjamu tetamu dgn nasi ayam dan mcm2 dessert... ada certain2 dessert guest yg bawak.. adatlah tuh.. acara dimulakan dgn bacaan doa selamat then makan lepas tuh ada games 4 ibu2.. seronoklah mak2 semua but kesian kat bapak2.. diorg kena tgk anak sbb mak nak main games.. hehehe.. bknnya selalu pun sekali-sekala jer kan .. diorg tak peduli pun sbnrnya sbb asyik dok sembang sesama diorg... hehehe..

Saksikanlah gmbr2 yg disnap..








Friday, 26-Dec-2008 21:24 Email | Share | | Bookmark
Light Festival

 
 
 
View all 35 photos...
Sehari selepas Christmas, kitorang pegi ke Bull Run Park di Centreville utk saksikan Pesta Lampu.. dari rumah ke sana dalam 1/2 jam.. festival nih start hari nih hingga 4/1 dari 5.30 - 10.00 pm.. nak masuk ke dalam park kenalah bayar $20.. mula2 ingat tak menarik sbb gelap gelita mcm tak de apa2.. tapi bila dah drive thru barulah nampak lampu2 yg cantik dan colourful.. meriah sgt nak pulak pasang waktu malam.. bercahaya kat seluruh park tuh.. lepas pusing2 tengok lampu2 di kiri kanan jalan dlm park, ada fun fair kat tgh2 padang.. kat situ ada mcm2 games utk anak2 tapi kena bayar kalau nak main.. biasalah tuh... .. cuaca hari tuh sejuk sikit dari biasa.. baru saja nak habiskan games yg last hujan pun turun.. so kitorang tanpa lengah2 terus balik ke rumah.. masa tuh pun dah kul 8 lebih... nak tengok lampu2nya jom tengok gmbr kat atas dan di bwh..






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net